VSAK MESEC S FACEBOOK OGLASI PRIDOBITE 30 - 100 DODATNIH POTENCIALNIH STRANK, PRIPRAVLJENIH NA NAKUP

Vsak dan se na Facebook prijavi skoraj 1 milijon Slovencev!
Izkoristite ta velikanski trg potencialnih kupcev. 

KOLIKO POTENCIALNIH STRANK PREPUŠČATE SVOJI KONKURENCI?

Facebook ima zdaj skoraj 1,4 milijarde aktivnih uporabnikov, ki dnevno ustvarijo več kot 4 milijarde všečkov. Od teh ljudi je skoraj 1 milijon Slovencev. Mesečno pa Facebook uporablja kar 1,25 milijona Slovencev.

Dejstvo je, da Facebook ni več namenjen le druženju, temveč tudi razvoju vašega podjetja. A če niste eden izmed tistih pametnih lastnikov podjetij, ki Facebook že uporabljajo v svojo korist, obstaja velika verjetnost, da z zastarelimi oglaševalskimi metodami ne boste dobili želenih rezultatov, v boju s konkurenco pa boste izgubili nešteto kupcev, ki bi vam z veseljem plačali vaše storitve… če bi jih le dosegli.

ODKRIJTE MNOŽICO LAČNIH KUPCEV, KI SO VAM PRIPRAVLJENI PLAČATI TAKOJ!

Nobena platforma socialnih medijev ne ponuja podjetjem toliko prilagodljivosti in toliko orodij za natančno targetiranje kot Facebook. Ne samo, da vam na dlani ponudi 1 milijonov Slovencev, temveč vam omogoča tudi, da najdete idealne kupce in s tem optimizirate rezultate.

Naj vam naša ekipa pokaže, kako voditi učinkovito oglaševalsko kampanjo na Facebooku, ki cilja na potencialne stranke glede na starost, spol,
lokacija, zanimanja, katere objave in strani so jim »všeč« in še več. Te dragocene podatke lahko uporabite za ustvarjanje še učinkovitejših oglaševalskih akcij, ki dosežejo vaše idealne kupce, še preden sploh vedo, da vas potrebujejo, in preden jih pograbi vaša konkurenca.

DOBITE ZA 1.000€ NASVETOV, IN TO BREZPLAČNO!

Naredite prvi korak k podvojitvi vaše prodaje in rezervirajte svojo brezplačni 30-minutni klic, na katerem boste prejeli strategijo rasti za vaše podjetje.

NAJ NAŠA EKIPA SPREMENI VSAK VAŠ EVRO V 3 EVRE!

Ko bomo izkoristili moč Facebook oglasov bo na dosegu vaše roke celo morje kupcev, ki so pripravljeni kupiti takoj. Nič več ne boste trošilii časa in denarja za oglaševanje, kjer ne veste katera polovica je prinesla rezultate, ali še hujše…oglaševanje, ki vam rezultatov sploh ne prinaša.

Razširite svoj doseg na super specifično občinstvo na osebnih računalnikih in mobilnih napravah. Ko se s Facebook oglasi spopadate sami je pogost občutek nemoči in preobremenjenosti. Naša ekipa prekaljenih marketinških strokovnjakov bo za vas z najnovejšimi strategijami razvila super donosno oglaševalsko kampanjo na Facebooku, ki bo podvojila ali celo potrojila količino potencialnih kupcev, t.i. “leadov”, in s tem tudi vašo prodajo in to le za delček stroškov drugih tržnih kanalov.

Nobena skrivnost ni, da imajo naše oglaševalske kampanje na Facebooku dokazan “track record”, da vsak 1 evro budgeta za oglase pri novih plačilnih strankah spremenijo v 3 evre. Stroški oglaševanja na Facebooku še vedno razmeroma nizki, zato boljšega časa kot je zdaj v prihodnosti ne bo. Oglejte si, kako bomo po meri za rast vašega podjetja ustvarili načrt, ki je preprost kot 1, 2, 3.

01

STRATEGIJA PO MERI

Rezervirajte svoj BREZPLAČNI klic za strategijo rasti. Vaše podjetje analiziramo, predelamo številke, najdemo vaša “slabe točke” in pripravimo načrt po meri za maksimiranje prodajnih priložnosti in s tem prodaje prek oglasov na Facebooku. Predstavili vam bomo checklisto za uporabo oglasov na Facebooku, da boste lahko dosegli svoje IDEALNE kupce in jih spremenili v zveste stranke. (Za to bi zlahka zaračunali 1.000 eur, vendar boste vi, kot nova bodoča stranka, to checklisto dobili brezplačno).

02

DONE-FOR-YOU

Ko se odločite, da nam prepustite vodenje vaše kampanje, bomo v 7 dneh zagnali Facebook oglase z direktnim odzivom vaših IDEALNIH kupcev in s tem  spodbudili kvalificiran promet, povečali količino prodajnih priložnosti in maksimirali prodajo. Medtem ko se boste vi osredotočili na rast svojega podjetja, bomo mi opravili vso težaško delo.

03

STALEN PRITOK

Z uspešno oglaševalsko akcijo na Facebooku bomo ustvarili stalen pritok IDEALNIH kupcev in povečanje prodaje. Lahko boste razširili doseg na svojem trgu, povečali prepoznavnost blagovne znamke in izkoristili predvidljiv tok potencialnih strank, ki se nenehno vračajo k vam z odprtimi denarnicami.

BI RADI, DA JE VAŠ INBOX TAKOLE POPLAVLJEN Z NOVIMI POTENCIALNIMI STRANKAMI, KI SO PRIPRAVLJENE KUPITI TAKOJ?...

Ali pa takole…

DOBITE ZA 1.000€ NASVETOV, IN TO BREZPLAČNO!

Naredite prvi korak k podvojitvi vaše prodaje in rezervirajte svojo brezplačni 30-minutni klic, na katerem boste prejeli strategijo rasti za vaše podjetje.

NEKAJ NAŠIH STRANK

Logo3a

Nazorjeva ulica 12, 1000 Ljubljana

info @ agencijamomentum .si

+386 69 984 828

AGENCIJA

STORITVE