DO VELIKIH USPEHOV DELAMO VRSTO MAJHNIH KORAKOV

KDO SMO

Smo prodajno naravnana agencija za digitalni marketing, sestavljena iz mednarodnih ljudi iz mešanih voda marketinga. Vsak je po svoje drugačen, druži pa nas želja po zabavi in doseganju rezultatov za naše naročnike.

KAJ POČNEMO

Izvajamo visoko efektivne marketinške kampanje, katerih rezultati našim naročnikom omogočajo priložnosti za rast in razvoj njihovega poslovanja. To ima pozitiven vpliv na njihovo profesionalno in zasebno življenje.

NAŠA MISIJA

Z uporabo naprednih tehnik digitalnega marketinga pomagati majhnim in večjim podjetjem uspeti in povečati obseg njihovega poslovanja, ne samo na domačem ampak tudi na evropskem in globalnem trgu.

NAŠA VIZIJA

Postati najuspešnejša evropska digitalna agencija, specializirana za razvoj poslovanja priznanih lokalnih in mednarodnih podjetij.

DRUGAČNI OD GLAVE DO PET!

Velikim in majhnim podjetjem pomagamo, da na internetu dominirajo v svojih panogah, tako, da izvajamo napredne strategije spletnega marketinga katerih namen je podvojiti prodajo.

Ko nas najamete, dobesedno vključite v razvoj svojega podjetja neverjetno ekipo digitalnih strategov, tržnikov, oblikovalcev in razvijalcev, ki vam bodo pomagali doseči vaše cilje rasti. Plug & Play…enostavno kot Apple produkti.

Če bi želeli svoje podjetje okrepiti s tovrstnim strokovnim kadrom, bi vas to vsako leto stalo preko 200.000 EUR (povprečna 1. bruto plača 3.000 EUR x 5 članov ekipe).

Namesto tega lahko naša ekipa upravlja VSE TO ZA VAS in to za fiksen mesečni znesek, vi pa tako prihranite denar, preglavice in sive lase pri zaposlovanju in oblikovanju “all-stars” ekipe.

SMO HITRO RASTOČA AGENCIJA Z VIZIJO POSTATI NAJVEČJA BIZ DEV AGENCIJA V EVROPI!

PRIDOBITE ZA 1.000€ NASVETOV, IN TO BREZPLAČNO!

Naredite prvi korak k podvojitvi vaše prodaje in rezervirajte svojo brezplačni 30-minutni klic, na katerem boste prejeli strategijo rasti za vaše podjetje.

ČE IŠČETE ČUDEŽE, t.i. "SREBRNE METKE" ALI "GET RICH QUICK" TRIKE, VAS PROSIMO, DA PRIJAZNO ZAPUSTITE TO SPLETNO STRAN

Če iščete trike za hitro obogateti… ali pa želite izkoristiti eno od tistih mitskih vrzeli v Googlu, ki vas v tednu dni uvrsti na vrh lestvice iskanja…

ali pa prodajate poceni izdelke ali storitve strankam, ki jih dejansko ne spoštujete in jim ne želite pomagati…

Ali pa mislite, da boste z (pre)dragim logotipom in sloganom čarobno postali vodilno podjetje, t.i. “market leader” v vaši industriji in dobili prevladujoč tržni delež…

Potem vas prijazno vabimo, da zapustite to spletno mesto.

V naši agenciji v takšne pravljice že dolgo ne verjamemo več.

Nismo agencija “Mizica pogrni se”, ki vas bo ujčkala in vam obljubljala med in mleko.

Smo digitalna in biz dev agencija,  ki za rast vašega poslovanja uporablja napredne metode digitalnega marketinga, ki od trga izzovejo takojšen in direktno merljiv odziv.

Kristalno jasno nam je, da je VODITI podjetje TEŽKO.

Da, ko vse že teče kot po maslu, je lahko točno tako kot ste si zamislili: podjetje deluje samo od sebe, tekoči račun pa se vam polni medtem ko vi spite.

Toda za vse to je potrebno TRDO DELO. Tega se pri nas dobro zavedamo.

80% vašega truda morate vložiti v vzpostavitev prodaje in marketinga.

In ravno to je tisto, kar mi delamo za vas.

Prizadevamo si, da bi za vaše podjetje vse delovalo tako, kot deluje za našo agencijo.

Nismo tako imenovana “kreativna” oglaševalska agencija, ki vam bo ustvarila “luškano” ali smešno kampanjo, ki je videti OK, a ne prinaša nikakršnih merljivih in oprijemljivih rezultatov.

V načinu, kako razvijamo vaše podjetje, ni nobenih trikov.

Samo merljivi rezultati in donosnost naložbe – ROI.

In to je bistvo trženja z direktnim odzivom.

NAŠ "7-STEP KINGMAKER WORKFLOW"

Prvi korak, ki ga absolutno morate narediti je prijava na brezplačno konzultacjo, kjer nam boste zaupali svojo trenutno poslovno situacijo, svoje največje probleme pri ustvarjanju novih prodajnih priložnosti in želje za prihodnje.

Glede na vašo storitev oz. produkt izberemo najbolj primerne komunikacijske kanale za ustvarjanje poslovne rasti (Google, Facebook,  LinkedIn, email, itd…), opravimo raziskavo strank in konkurence ter oblikujemo podobo vašega popolne kupca. Z vami sodelujemo pri vsakem koraku in strategijo zasnujemo tako, da sta marketing in prodaja medsebojno usklajena.

Oblikujemo kreativo (slike, video), oglasne tekste, pristajalne strani, back-end avtomatizacijo in določimo ključne kazalnike uspeha, s katerimi bomo nadzorovali uspešnost kampanje in kateri bodo služili kot metrike za optimizacijo le-te.

Vzpostavitev back-end avtomatizacije je glavni motor uspešnega pospeševalnika prodaje. Uporabljamo namenska orodja, namenjena poenostavljenju podpornih procesov marketinga in prodaje.

Po nekaj dneh aktivne kampanje se začne optimizacija le-te. Testiramo, testiramo in testiramo ter pivotiramo, dokler na najdemo zmagovalne kombinacije kreative, oglasnih tekstov in  prave ciljne publike.

Ko najdemo zmagovalno kombinacijo ”odpremo pipco”, vi pa lahko pošteno zavihate rakove, ker vam dodatnega dela ne bo manjkalo.

Izjemen poudarek dajemo jasni komunikaciji, ki je organizirana in postavljena v okvirje na način, ki nam in vam omogoča maksimalno nemoteno poslovanje in maksimizacijo produktivnosti. 

DOBITE ZA 1.000€ NASVETOV, IN TO BREZPLAČNO!

Naredite prvi korak k podvojitvi vaše prodaje in rezervirajte svojo brezplačni 30-minutni klic, na katerem boste prejeli strategijo rasti za vaše podjetje.

ŽELITE DRAMATIČNO POVEČATI SVOJO PRODAJO? NASLEDNJI KORAKI SO...

Podjetjem, kot je vaše, pomagamo povečati številke. Ne glede na to, ali je vaša prodaja v zadnjih 5 letih obtičala ali pa ste zrelo podjetje, ki se želi premakniti od 50.000 do 250.000 EUR in več mesečne prodaje…

Specializiramo se za to, da to uresničimo čim prej.

Nič kar počnemo ni skrivnost.

Smo odprti in radi delimo, kaj deluje za nas in naše stranke.

Če želite prejemati strategije in tehnike iz prve bojne linije digitalnega marketinga BREZPLAČNO se prijavite na naše e-novičke.

Nemudoma vam bomo poslali brezplačno poročilo.

Imenuje se “5 strategij za rast podjetja tudi med pandemijo”.

Samo to poročilo je za vaše podjetje potencialno vredno več deset tisoč evrov.

Ker opisuje pet strategij, ki jih lahko začnete uporabljati že zdaj, da povečate svojo bazo strank … in hkrati povečate prihodek, ki ga ustvarite od teh strank.

Ugotovili boste, kako in kje lahko najdete skupine potencialnih kupcev, ki imajo denar za zapravljanje… in si želijo kupiti kar prodajate.

To poročilo vam bo pokazalo, kako se lahko hitro postavite kot avtoriteta na svojem trgu… in naredite svoje konkurente videti popolne amaterje.

Razkrijemo vam tudi konkretne, odkrite podrobnosti o kampanjah, ki jih izvajamo in ki našim strankam omogočajo, da dosežejo ogromen ROI.

Samo to poročilo je za vaše podjetje potencialno vredno več deset tisoč evrov.

Ker opisuje pet strategij, ki jih lahko začnete uporabljati že zdaj, da povečate tako svojo bazo strank kot tudi povprečni izdani račun, torej prihodek, ki ga ustvarite od posamezne stranke.

Ugotovili boste, kako in kje lahko najdete skupine potencialnih kupcev, ki imajo denar za zapravljanje… in si želijo kupiti kar prodajate.

To poročilo vam bo pokazalo, kako se lahko hitro postavite kot avtoriteta na svojem trgu… in naredite svoje konkurente videti popolne amaterje.

Razkrijemo vam tudi konkretne, odkrite podrobnosti o kampanjah, ki jih izvajamo in ki našim strankam omogočajo, da dosežejo ogromen ROI.

Torej, prenesite brezplačno poročilo ZDAJ.

Če pa mislite, da ste pripravljeni na klic z nami, lahko to storite s klikom na spodnji gumb.

Na vašo rast in uspeh!

Owner & CEO
Podpis

Matic Premru
Ustanovitelj in Head of Growth

Logo3a

Nazorjeva ulica 12, 1000 Ljubljana

info @ agencijamomentum .si

+386 69 984 828

AGENCIJA

STORITVE