Momentum | Politika zasebnosti in piškotki

SPLOŠNE DOLOČBE

MP Digital, digitalni marketing in svetovanje, Matic Premru s.p. se zaveda, da je varstvo osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno. Izjava o varstvu osebnih podatkov vsebuje informacije o zbiranju osebnih podatkov uporabnikov v okviru spletnega mesta mpdigital.si, ki vključuje vse spletne strani in podstrani ter informacije o obdelavi in varstvu na ta način zbranih osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta mpdigital.si.

Kot upravljavec spletnega mesta mpdigital.si si pridržuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov občasno dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Prosimo vas, da pred vsako uporabo spletnega mesta mpdigital.si preverite datum zadnje spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov.

ZBIRANJE IN OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Prijava na obrazce na spletnih mestih mpdigital.si. Pri prijavi na obrazce oziroma povpraševanju po več informacijah o določenih izdelkih na spletnem mestu mpdigital.si se poleg vaše IP številke zbirajo vaši osebni podatki, kontaktni podatki in ostali podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-1) sme upravljavec osebnih podatkov, obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. V primeru uporabe spletnega mesta mpdigital.si se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki z vnosom podatkov v spletni obrazec in izvedbo pošiljanja podatkov potrdi, da se strinja z Izjavo o varstvu podatkov. Upravljavec ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot uporabnik spletnega mesta mpdigital.si ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov v okviru spletnega mesta mpdigital.si. MP Digital, digitalni marketing in svetovanje, Matic Premru s.p., tako zbrane podatke, ki jih je uporabnik vnesel v spletni obrazec, obdeluje za namene, za katere jih kot uporabnik spletnih mest mpdigital.si posredujete (klasično, elektronsko in telefonsko komuniciranje in obveščanje, pošiljanje informacij,  interne statistične obdelave, segmentacije, analize in priprave poročil). Podatki o vaši prijavi se shranjujejo in obdelujejo, dokler se pisno ne odjavite od storitve obveščanja po e-pošti  na e-naslov info@mpdigital.si.

UMIK SOGLASJA ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV IN INFORMACIJ

Kot uporabnik spletnega mesta mpdigital.si lahko kadarkoli (neposredno na e-naslov: info@mpdigital.si) pisno zahtevate, da MP Digital, digitalni marketing in svetovanje, Matic Premru s.p., trajno ali začasno, deloma ali v celoti preneha obdelovati vaše osebne podatke. MP Digital, digitalni marketing in svetovanje, Matic Premru s.p. se zavezuje, da bo najkasneje v petnajstih dneh po prejetju pisne zahteve ustrezno preprečila obdelavo in/ali izbrisala osebne podatke uporabnika.

Vsa svoja vprašanja, povezana z varstvom osebnih podatkov, zbranih prek spletnih mest mpdigital.si, ki se nanašajo na vas (npr. zbiranje, obdelava, varstvo, dodatne informacije) pošljite na e-naslov: info@mpdigital.si. Na vaša vprašanja bo odgovorila odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov.

POSREDOVANJE PODATKOV TRETJIM OSEBAM

MP Digital, digitalni marketing in svetovanje, Matic Premru s.p. se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletnem mestu mpdigital.si, brez izrecnega soglasja uporabnika ne bo posredovala tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

MP Digital, digitalni marketing in svetovanje, Matic Premru s.p. se zaveda, da je varovanje osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno, zato se obvezuje, da bo podatke uporabnikov skrbno varoval in zaščitil pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek spletnega mesta mpdigital.si bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.).

Kot upravljavec spletnega mesta mpdigital.si, si pridržujemo pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Vse spremembe bodo objavljene na spletnem mestu  https://agencijamomentum.si/politika-zasebnosti

PIŠKOTKI

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk. Brskanje je tako prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

  • Chrome
  • Edge
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Safari

Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi https://marketingplatform.google.com/about/.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Ime piškotka      Izvor      Potek    Namen

_ga         Google Analytics               2 leti      Statistika strani

_gid       Google Analytics               30 minut              Statistika strani

_gat       Google Analytics               10 minut              Statistika strani

_gcl        Google Analytics               2 leti      Statistika strani

_fbp      Facebook            Ob koncu seje   Oglaševanje

Politika zasebnosti in uporabe piškotkov velja od 15. 7. 2019 in se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni.